Tijd voor zomerbanden! Maak nu uw wisselafspraak

Tijd voor zomerbanden! Maak nu uw wisselafspraak

Hoe uw wisselafspraak vastleggen? 

Heeft u uw zomerbanden opgeslagen in uw BestDrive filiaal? Dan kan u vanaf nu een wisselafspraak maken voor het zomerseizoen! Wees er zeker op tijd bij, hoe vroeger je je afspraak maakt, hoe meer vrije momenten er zijn.

Waarom uw banden wisselen? Zomerbanden bieden bij temperaturen hoger dan 10°C een hogere vorm van veiligheid in vergelijking met winterbanden. Het synthetisch rubber van de zomerband blijft bij hogere temperaturen soepel, hetgeen resulteert in een betere grip en een kortere remafstand. Winterbanden leiden in de zomermaanden bovendien tot een hoger verbruik.

Maak nu gebruik van onze online afsprakentool en vermijd zo lange wachttijden. Neem uw nummerplaat en magazijnnummer bij de hand en verkrijg toegang tot onze online agenda via de volgende url: https://oa.ctbe.be/nl/oa2/start.html. U vindt de nodige informatie op het opslagformulier.

Selecteer in de online afspraak-tool “Klant met bandenbewaring”, geef uw nummerplaat & magazijnnummer in en login. Kies een gewenste afspraakdag, het afspraakmoment en bevestig.

Ondervindt u problemen tijdens het inloggen of wenst u eerder telefonisch een afspraak te maken? Geen probleem, onze medewerkers helpen u graag verder! 

Handige links: 

Bezoek onze webshop
M
aak een online afspraak 
Lees onze blog en ontdek onze promo's

Gratis CarCheck

Wagen onderhoud bij BestDrive, dat is niets dan voordelen. Kom vandaag nog langs voor een gratis CarCheck van je wagen. Staat je auto ook reed…
Lees meer