Winterpromoties

Winterpromoties

Wagen onderhoud bij BestDrive, dat is niets dan voordelen. Profiteer nu van winterpromoties op het onderhoud van uw auto. 

Bosch-onderhoud voor elk type wagen, aan de juiste prijs! 

  • ✔️ Gratis car check
  • ✔️ 15% korting op Bosch autobatterijen
  • ✔️ 25% korting op Bosch ruitenwissers

Geniet deze winter van kortingen op het onderhoud van uw auto. Is je auto deze winter toe aan een onderhoudsbeurt? Kies dan voor een onderhoud bij BestDrive: je behoudt je fabrieksgarantie omdat wij werken met originele Bosch onderdelen & onze mecaniciens door Bosch geschoold zijn. Laat je bovendien nu verrassen door de verschillende promoties. BestDrive zorgt dat uw auto weer in een perfecte staat is! Ga in alle veiligheid de weg op, ook bij koudere temperaturen.

✔️ Gratis car check bij het plaatsen van uw banden of wielen

Laat je je winterbanden plaatsen in november of december? Dan krijgt u als particulier een gratis onderhoudscheck. We checken uw wagen op meer dan 20 verschillende punten. Na het inlezen van uw boordcomputer, checken van uw lichten en ruitenwissers checken we ook uw remmen, schokdempers, ophanging, olie, koelvloeistof en nog veel meer. Je vindt alles over de BestDrive Car Check hier.
Indien we problemen gevonden hebben bij uw wagen, stellen we voor u een vrijblijvende en gratis offerte op. Weet u welk onderhoud uw wagen nodig heeft? Vraag dan hier uw offerte aan.

BestDrive onderhoud voor uw wagen | Car Check

✔️ Krijg 15% korting op een nieuwe autobatterij

Start uw auto niet meer? Door de beperkte levensverwachting van een autobatterij is het logisch dat uw batterij na een aantal jaar minder capaciteit heeft. Het is echter noodzakelijk om voldoende capaciteit beschikbaar te hebben, vooral bij koud weer! Door de koude temperaturen neemds de capaciteit van uw batterij af en heeft uw motor dus niet voldoende energie om te starten. Start uw auto niet goed of wil u uw batterij laten nakijken? BestDrive staat voor je klaar! Laat uw batterij vervangen in november of december en krijg 15% korting op de aankoop van uw nieuwe Bosch-batterij. 

Krijg bij BestDrive 15% korting op auto batterijen van Bosch

✔️ Krijg 25% korting op Bosch-ruitenwissers

Als de dagen inkorten wordt het zicht tijdens het rijden steeds moeilijker. Zorg er daarvoor dat uw ruitenwissers in goede staat zijn. Geen idee of die van jou aan vervanging toe zijn? Kom langs, we kijken het graag voor je na! In november en december 2018 geniet u van 25% korting op alle Bosch ruitenwissers! U krijgt de korting meteen aan de kassa. Klik hier voor een offerte op maat van uw voertuig of contacteer het dichtsbijzijnde BestDrive filiaal.

BestDrive onderhoud voor uw wagen | 25% Korting op nieuwe ruitenwissers van Bosch

Winterpromoties

✔️ Gratis car check ✔️ 15% korting op Bosch autobatterijen ✔️ 25% korting op Bosch ruitenwissers
Lees meer