Leasing

Naast particulieren, kunnen ook leasingbedrijven rekenen op onze jarenlange ervaring in de professionele bandenwereld en een service op maat.

Hieronder heeft alvast een overzicht van de voornaamste leasingmaatschappijen waar wij als bandenspecialist mee samenwerken. Heeft u zelf een aanzienlijke vloot? Wenst u gebruik de maken van onze diensten? Contacteer ons telefonisch of via het contactformulier en wij maken u een passende offerte.

Net uw nieuwe leasewagen ontvangen ? Proficiat ! En hebt U winterbanden in Uw leasecontract ? Helemaal geweldig ! Uw leasemaatschappij is zeer begaan met de veiligheid van U en Uw familie : zij biedt U een supplementaire set kwalitatieve winterbanden aan, welke U nu reeds opzij kan laten zetten, voor plaatsing volgens Uw afspraak ! Winterbanden garanderen U optimale grip en korte remweg, wanneer sneeuw en ijzel de wegen slecht berijdbaar maken.

Heeft u een nieuwe leasingwagen en heeft u nog nieuwe winterbanden nodig? Volg volgende procedure: *

Uw nieuwe winterbanden reserveren?
Heel eenvoudig ! In slechts 3 stappen bestelt u correct uw winterbanden, en maakt u uw afspraak voor plaatsing :

1. Controleer eerst de volledige maat van de banden zoals die zich op uw voertuig bevinden.  Deze staat op de flank van de band, en ziet er als volgt uit (oranje kader) :Baseer u niet op uw autodocumenten, aangezien deze gegevens niet steeds correct zijn. 

2. Open de reservatiefiche met behulp van volgende link : bestel mijn winterbanden
Vul hier de benodigde gegevens in om ons in staat te stellen de juiste banden - conform instructies van uw leasemaatschappij - te kunnen voorzien, en selecteer uw voorkeur bandencentrale.  Vergeet niet onderaan te bevestigen !

3. Kort na bevestiging van uw reservatie ontvangt u een 2e e-mail, welke een link naar de online agenda van de door u geselecteerde bandencentrale bevat.  Hiermee kan u uw voorkeur datum en uur selecteren, waarop u de winterbanden wenst te laten plaatsen. 

Een probleem of vraag ?
Contacteer ons: mijnvraag@donckers.be. Wij helpen U graag verder!

* Deze procedure is enkel van toepassing voor bestuurders met nieuwe leasingwagens.

Onze leasingpartner

Maak nu een afspraak online

Vermijd lange wachttijden voor uw bandenwissel en maak snel een online afspraak. Deze module is toegankelijk voor de klanten met/zonder actieve bandenopslag in het filiaal, klanten die een uitlijning wensen of nieuwe banden willen aankopen.

Maak een afspraak!

Onze partners:

Bereik ons

 053/83.51.66
 053/83.89.78
aalst@bestdrive.be
 Dennenlaan 3,
9320 Erembodegem
Maak een afspraak online
Bekijk op google maps