Onderhoud-AutoCrew-BestDrive

Onderhoud van Bosch bij BestDrive

Onderhoud voor alle type voertuigen aan de juiste prijs

BestDrive & AutoCrew slaan de handen in elkaar. Voortaan kan u in BestDrive terecht voor het onderhoud van uw wagen. AutoCrew, de werkplaatsformule van Bosch staat voor kwaliteit. Alle automerken zijn welkom en u kan bij ons terecht voor het klaarmaken voor de technische keuring, regulier onderhoud en seizoenscontroles. Bijvoorbeeld vlak voordat u op vakantie gaat. BestDrive staat elke dag voor u klaar en dat alles voor een betaalbare prijs!

Kwaliteitsonderhoud bij u om de hoek!

BestDrive gebruikt diagnoseapparatuur en-software van Bosch en wordt ondersteund door middel van verschillende opleidingen. Daardoor weet u zeker dat uw wagen in goede handen is en uw wagenproblemen snel en goed worden opgelost. Door het officiële partnership met Bosch beschikken wij altijd over de meest actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen. Kortom, AutoCrew is de perfecte combinatie van uw eigen garage met al het goede van Bosch!
Wat kunnen we allemaal voor u doen? 

Ontdek welk type onderhoud we voor uw wagen kunnen doen:

Voordelen van AutoCrew op een rijtje

  • De mechaniekers van BestDrive worden regelmatig bijgeschoold in de verschillende opleidingscentra van Bosch
  • We zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken.
  • We hebben, net als elke AutoCrew-vestiging, een partnership met Bosch
  • We beschikken over actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen
  • BestDrive maakt gebruik van de geavanceerde Bosch-apparatuur
  • Door het gebruik van Bosch en originele kwaliteitsonderdelen blijft uw eventuele fabrieksgarantie op uw wagen geldig. De garantieperiode van uw nieuw aangekochte wagen vervalt dus niet! 

Bosch zit in elke auto

Bosch zit in elke auto, dus ook in die van u! Wist u dat de meeste auto's voor meer dan 70% uit Bosch-onderdelen bestaan? Bosch is wereldwijd de grootste leverancier van technische systemen, zoals  ABS, ESP en start/stop-systemen. Maar ook op het gebied van auto-onderdelen, zoals bougies, remmen, ruitenwissers en accu's is Bosch marktleider. Onze monteurs werken voornamelijk met Bosch- onderdelen en diagnoseapparatuur en krijgen alle informatie rechtstreeks van Bosch zelf. Uw auto is dus, voor welk probleem dan ook, bij ons in goede handen!